пребарување
   
 

Повик за планинарење

15.10.2019

Почитувани членови на Лекарската комора на Македонија!

Спортскиот клуб на Лекарската комора на Македонија организира планинарска тура на ден 19.10.2019 година (сабота) по падините на Пелистер-Битола.

Сите заинтересирани членови на ЛКМ можат да се пријават за учество
на следните телефонски броеви:

078-498-988 - одговорна за планинарска секција Д-р Њомза Лумани Бакији

071-371-502 - контакт во ЛКМ

Пријавувањето е најкасно до 16.00 часот во четврток 17.10.2019 година, бидејки е потребно за организирање на превозот.

акредитирани стручни активности

Акредитирани испитувачи во комисии за полагање стручен испит
Акредитирани здравствени установи за стручен испит
Vox Medici
 
Поволности за лекари
 
Лекарска комора на Република Северна Македонија
“Партизански одреди” број 3, 1000 Скопје, Република Северна Македонија
работно време:
понеделник - петок од 08 до 16 ч.
тел. 02/3239060
тел. 02/3225592
жиро сметка: 200000011464034
факс. 02/3124066

facebook.com/lkm.org.mk
developed by Медиум 3