пребарување
   
 

“Medical open” на 1 и 2 јуни во Кочани

22.04.2019

Традиционалниот турнир за доктои во тенис “Medical open” ќе се оржи на 1 и 2 јуни 2019 година на терените на Тенискиот клуб Акватен во Кочани . Оваа најстара спортска мнаифестација на докторите во земјава што се организира под покровителство на Лекарската комора годинаве се одржува по 25 јубилеен пат.

Контакт инфо преку следниот линк:

http://www.lkm.org.mk/mk/zapis.asp?id=665


 

акредитирани стручни активности

Седници на Извршен одбор
Акредитирани испитувачи во комисии за полагање стручен испит
Акредитирани здравствени установи за стручен испит
Vox Medici
 
Меѓународни конгреси, симпозиуми, работилници...
Спортски секции
Поволности за лекари
Нудиме – бараме
 
Лекарска комора на Република Северна Македонија
“Партизански одреди” број 3, 1000 Скопје, Република Северна Македонија
работно време:
понеделник - петок од 08 до 16 ч.
тел. 02/3239060
тел. 02/3225592
жиро сметка: 200000011464034
факс. 02/3124066
developed by Медиум 3