пребарување
Се вчитува...
   
 

ИЗВЕСТУВАЊЕ ОД ФОНДОТ ЗА ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРУВАЊЕ

31.05.2011Во врска со работењето на приватните здравствени установи (аптеки и ординации) кои имаат договор со ФЗОМ и контролата од подрачните служби, согласно договорените одредби и другите законски прописи, по укажување од страна на Фармацевтската комора на Македонија ФЗОМ известува.
 
Лекарска комора на Македонија
“Партизански одреди” број 3, 1000 Скопје, Македонија
работно време:
понеделник, вторник, среда и петок од 08 до 16 ч.
четврток од 08 до 18 ч.

Поради летните одмори, Лекарската комора на Македонија во периодот од 01.07.2015 до 31.08.2015 ќе работи до 16 часот секој работен ден, од понеделник до петок, со исклучок на соопштенијата за вонредните временски услови.

тел. 02/3239060
тел. 02/3225592
жиро сметка: 200000011464034
факс. 02/3124066
developed by Медиум 3