пребарување
Се вчитува...
   
 

Осигурителни компании и банки

Осигурување на моторни возила и други видови осигурувања; технички... ЕВРОИНС ОСИГУРУВАЊЕ & АСУЦ БРОКЕР – СКОПЈЕ/Р.... ЕВРОИНС ОСИГУРУВАЊЕ & АСУЦ БРОКЕР – СКОПЈЕ/Р. МАКЕДОНИЈА  повеќе информации
плаќање на 10 рати без камата
Исплата на плата НЛБ Тутунска банка НЛБ Тутунска банка повеќе информации
Виолетов пакет за исплата на плата
Кредитирање НЛБ Тутунска банка НЛБ Тутунска банка повеќе информации
Кредитирање на приватни здравствени установи
Осигурување на патнички возила, осигурување на имот, животно... АД Осигурителна Полиса - Скопје Национална групација... АД Осигурителна Полиса - Скопје Национална групација за осигурување повеќе информации
плаќање на 6 рати за премија до 10000,00 денари,...
 
Лекарска комора на Македонија
“Партизански одреди” број 3, 1000 Скопје, Македонија
работно време:
понеделник, вторник, среда и петок од 08 до 16 ч.
четврток од 08 до 18 ч.
тел. 02/3239060
тел. 02/3225592
жиро сметка: 200000011464034
факс. 02/3124066
developed by Медиум 3