пребарување
   
 

Угостителство

lounge bar Brooklyn Brooklyn повеќе информации
попуст од 15%
Италијански ресторан LaTerrazza LaTerrazza повеќе информации
попуст од 20%
Мексикански ресторан АМИГОС - СКОПЈЕ АМИГОС -  СКОПЈЕ повеќе информации
15% попуст
Ресторан ХИПОКРАТ – СКОПЈЕ ХИПОКРАТ – СКОПЈЕ повеќе информации
30% попуст за сметка над 1000 денари
Хотел ХОТЕЛ БИМБО ХОТЕЛ БИМБО повеќе информации
попуст од 10%; плаќање на 3 рати 
Ресторан Балканика
повеќе информации
20% попуст
пицерија и билијард клуб ГРАНКЛУБ ГРАНКЛУБ повеќе информации
20% попуст
ресторан БУКЕТ БУКЕТ повеќе информации
20% попуст
ресторан НАЦИОНАЛ НАЦИОНАЛ повеќе информации
20% попуст
Хотел ХОТЕЛ ПРИНЦ – с. Калишта, СТРУГА ХОТЕЛ ПРИНЦ – с. Калишта, СТРУГА повеќе информации
15% попуст; плаќање на 3 рати, најмала рата 2000 денари
Ресторан РЕСТОРАН СВЕТИ ЃОРЃИЈА – СТРУГА РЕСТОРАН СВЕТИ ЃОРЃИЈА – СТРУГА повеќе информации
10% попуст; плаќање на 3 рати, најмала рата 2000 денари
Рибен Ресторан, Апартмани ЕЗЕРСКИ РАЈ – с. РАДОЖДА, СТРУГА 	ЕЗЕРСКИ РАЈ – с. РАДОЖДА, СТРУГА повеќе информации
15% попуст
Ресторан, Хотелско сместување КОМПЛЕКС ЕТНО СЕЛО “ТИМЧЕВСКИ“ - с. МЛАДО НАГОРИЧАНИ,... 	КОМПЛЕКС ЕТНО СЕЛО “ТИМЧЕВСКИ“ - с. МЛАДО НАГОРИЧАНИ, КУМАНОВО повеќе информации
попуст од 20% за ресторан; попуст од 40% за хотелско...
Пансион & Ресторан ПАНСИОН КУТМИЧЕВИЦА – ВЕВЧАНИ 	ПАНСИОН КУТМИЧЕВИЦА – ВЕВЧАНИ повеќе информации
12% попуст, 5 рати, со најмала рата од 2000 денари
Ресторан - рибни, апартмани ВИЛА РАДОЖДА – С. РАДОЖДА, СТРУГА ВИЛА РАДОЖДА – С. РАДОЖДА, СТРУГА повеќе информации
15%, плаќање на 6 рати (мин. рата од 1000 ден.)
Хотел ХОТЕЛ АМБИЕНТ – СТРУГА ХОТЕЛ АМБИЕНТ – СТРУГА повеќе информации
10%; плаќање на 3 рати (најмала рата од 2000 ден)
Хотел ХОТЕЛ АРТИ – СТРУГА
Hotel Arti buzë Drinit Zi ne...
ХОТЕЛ АРТИ – СТРУГА<br>Hotel Arti buzë Drinit Zi ne Strug повеќе информации
од 8 до 13%; плаќање на 3 рати (најмала рата од...
акредитирани стручни активности

Седници на Извршен одбор
Акредитирани испитувачи во комисии за полагање стручен испит
Акредитирани здравствени установи за стручен испит
Vox Medici
 
Меѓународни конгреси, симпозиуми, работилници...
Спортски секции
Поволности за лекари
Нудиме – бараме
 
Лекарска комора на Република Северна Македонија
“Партизански одреди” број 3, 1000 Скопје, Република Северна Македонија
работно време:
понеделник - петок од 08 до 16 ч.
тел. 02/3239060
тел. 02/3225592
жиро сметка: 200000011464034
факс. 02/3124066
developed by Медиум 3