пребарување
   
 
Туристичка Агенција ТУРИСТ Туристичка Агенција ДООЕЛ Битола ТУРИСТ  Туристичка Агенција ДООЕЛ Битола повеќе информации
2 до 6% за плаќање во готово; плаќање на 3 - 6 рати,...
Осигурување на моторни возила и други видови осигурувања; технички... ПАУЕР СПОРТ СИСТЕМ ДОО СКОПЈЕ и ОБД СЕДА БРОКЕР АД...
повеќе информации
плаќање на 6 еднакви рати без камата
Продажба на расветла (лустери, подни, столни ламби), ЛЕД осветлување Maximo Maximo повеќе информации
попуст од 10%; плаќање на 3 рати
менаџмент во здравствени установи Clear View Clear View повеќе информации
попуст од 20% и плаќање на 6 рати
lounge bar Brooklyn Brooklyn повеќе информации
попуст од 15%
Villeroy & Boch, Swarovski, Rozenthal, WMF, Leonardo, Nachtmann,... Royal House Group Royal House Group повеќе информации
попуст од 15%
Италијански ресторан LaTerrazza LaTerrazza повеќе информации
попуст од 20%
Накит Swarovski Swarovski повеќе информации
попуст од 15%
училишен прибор Просветно дело - Скопје Просветно дело - Скопје повеќе информации
попуст од 15% и плаќање на 4 рати
Златен накит и накит со дијаманти SIGMA - СКОПЈЕ SIGMA - СКОПЈЕ повеќе информации
10% попуст на златен накит и накит со дијаманти
Бела техника (шпорети, фрижидери, телевизори, машини за перење... АДВАНС МЕДИЈА – СКОПЈЕ АДВАНС МЕДИЈА – СКОПЈЕ повеќе информации
5% до 20% попуст
Технички преглед и осигурување на моторни возила (Асуц Брокер &... АСУЦ БОРО ПЕТРУШЕВСКИ – СКОПЈЕ АСУЦ  БОРО ПЕТРУШЕВСКИ – СКОПЈЕ повеќе информации
10% за плаќање во готово; плаќање на 10 рати без...
Осигурување на моторни возила и други видови осигурувања; технички... ЕВРОИНС ОСИГУРУВАЊЕ & АСУЦ БРОКЕР – СКОПЈЕ/Р.... ЕВРОИНС ОСИГУРУВАЊЕ & АСУЦ БРОКЕР – СКОПЈЕ/Р. МАКЕДОНИЈА  повеќе информации
плаќање на 10 рати без камата
Туристичка агенција ТА ПЕТ – СКОПЈЕ ТА ПЕТ – СКОПЈЕ повеќе информации
5% попуст; 6 до 12 рати
Компјутерска опрема, телевизори, аудио и видео опрема, мобилни... АНХОЧ – СКОПЈЕ/ ДРУГИ ГРАДОВИ ВО Р. МАКЕДОНИЈА АНХОЧ  –  СКОПЈЕ/ ДРУГИ ГРАДОВИ ВО Р. МАКЕДОНИЈА повеќе информации
3 до 12 рати
Технички преглед на возила, Авто и сите други видови осигурување;... АУТОМАКЕДОНИЈА & АМ ЦЕРТ & АМ БРОКЕР – СКОПЈЕ АУТОМАКЕДОНИЈА & АМ ЦЕРТ & АМ БРОКЕР – СКОПЈЕ повеќе информации
10% попуст; 6 до 8 рати
Продажно сервисен салон на гуми за автомобили, полутоварни и товарни... МОТО МОБИЛ ЦЕНТАР – СКОПЈЕ МОТО МОБИЛ ЦЕНТАР – СКОПЈЕ повеќе информации
25% попуст за плаќање во готово; 20% попуст за плаќање...
Мексикански ресторан АМИГОС - СКОПЈЕ АМИГОС -  СКОПЈЕ повеќе информации
20% попуст
Ташни, паричници, ремени, шапки и шешири, чевли, марами, накит,... ИНВЕНИО ДУКИ ДАСО – СКОПЈЕ ИНВЕНИО ДУКИ ДАСО – СКОПЈЕ повеќе информации
попуст од 5 до 10% за плаќање во готово; 3 рати без...
Изработка и продажба на уметнички дела, накит од Руски (Балтички)... ЈАНТАР – СКОПЈЕ/БИТОЛА ЈАНТАР – СКОПЈЕ/БИТОЛА  повеќе информации
5 до 10% попуст за плаќање во готово и плаќање на 6...
Производи за убавина, слабеење, готвење, дормео душеци ТОП ШОП – СКОПЈЕ ТОП ШОП – СКОПЈЕ повеќе информации
3 до 6 рати (до 6000 ден. – 3 рати; 6 до 12000 ден, -...
хотел ХОТЕЛ КЛИМЕТИЦА 1 и 2 – ОХРИД ХОТЕЛ КЛИМЕТИЦА 1 и 2 – ОХРИД повеќе информации
10% попуст; плаќање на 3 рати без камата
Ресторан ХИПОКРАТ – СКОПЈЕ ХИПОКРАТ – СКОПЈЕ повеќе информации
30% попуст за сметка над 1000 денари
женска конфекција ОБНОВА – СКОПЈЕ ОБНОВА – СКОПЈЕ повеќе информации
3 рати без камата
Хотел ХОТЕЛ БИМБО ХОТЕЛ БИМБО повеќе информации
попуст од 10%; плаќање на 3 рати 
Туристичка агенција, авионски билети, автобуски превоз ТУРИСТИЧКА АГЕНЦИЈА АТЛАНТИС – СТРУМИЦА 	ТУРИСТИЧКА АГЕНЦИЈА АТЛАНТИС – СТРУМИЦА повеќе информации
2 до 10% за плаќање во готово; плаќање на рати со...
Кожна конфекција и кожна галантерија за мажи и жени OXXO LEDER – Скопје OXXO LEDER – Скопје повеќе информации
12 рати без камата
Мебел МЕБЕЛ - ВИ ВИНИЦА МЕБЕЛ - ВИ ВИНИЦА повеќе информации
одложено плаќање од 4 до 12 рати
Салон за продажба на гуми STOP & GO 	STOP & GO повеќе информации
6 рати со 10% попуст
продавница за бела техника (шпорети, фрижидери, телевизори, машини за... ГРАНМАРКЕТ ГРАНМАРКЕТ повеќе информации
8 рати
школа за странски јазици ФЕНИКС ЕДУКАЦИЈА ФЕНИКС ЕДУКАЦИЈА повеќе информации
20%; 5 рати за возрасни 8 рати за деца
угостителство - пицерија СМОК СМОК повеќе информации
15% попуст
ресторан БУКЕТ БУКЕТ повеќе информации
20% попуст
ресторан НАЦИОНАЛ НАЦИОНАЛ повеќе информации
20% попуст
угостителство - кафе бар АСТОРИА АСТОРИА повеќе информации
20% попуст
следни 40 записи
акредитирани стручни активности

Акредитирани испитувачи во комисии за полагање стручен испит
Акредитирани здравствени установи за стручен испит
Vox Medici
 
Меѓународни конгреси, симпозиуми, работилници...
Спортски секции
Поволности за лекари
Нудиме – бараме
 
Лекарска комора на Македонија
“Партизански одреди” број 3, 1000 Скопје, Македонија
работно време:
понеделник - петок од 08 до 16 ч.
тел. 02/3239060
тел. 02/3225592
жиро сметка: 200000011464034
факс. 02/3124066
developed by Медиум 3