пребарување
   
 
кеш кредит

ИутеКредит

ИутеКредит

Локации

Скопје Парк
ул. 1732 бр.4, Комплекс Park Residence
Тел: 13 333

Скопје Центар
Бул. Партизански Одреди 14 А-4
Тел: 13 333

Битола
ул. Никола Тесла бр.51, Битола
Тел: 13 333

Куманово
ул. Маршал Тито бр.1, Куманово

Струмица
ул. Благој Мучето бр.1, Струмица

Тетово
ул. Маршал Тито бр. 58, Тетово

Штип
ул. Ванчо Прке бр.1, локал 11, Штип


Поволности

Најбрзо и најкомфорно до кеш кредит до 150.000 денари на 36 рати. Освен во нашите експозитури аплицирајте брзо и едноставно онлајн https://iutecredit.mk/ 24/7 каде и да сте. Одобрување на кредит за само 10 минути.  Сите достапни кредити можете да ги погледнете овде: https://iutecredit.mk/products/

Со аплицирање за било кој од нашите кеш кредити можете да добиете и ИутеКредит Мастеркард картичка и средствата да ви бидат исплатени директно на неа. За членовите на Лекарска комора на Македонија одобруваме намалена провизија за 15%. ИутеКредит Мастеркард картичката може да се користи за повлекување пари од сите банкомати во Македонија и странство, БЕЗ ПРОВИЗИЈА при плаќање и онлајн купување, како и за плаќање на режиски трошоци, школарини и други трошоци во образовни институции, плаќање за туристички аранжмани и хотели итн. Картичката може и бесплатно да се доставуви лично до вас.
Посетете ја страната на ИутеКредит Мастеркард за дополнителни информации: https://iutecredit.mk/products/mastercard/

Дополнително, можете да ги користите и поволностите за купување со кредит на рати во рамки на нашата дилерска мрежа во која се вклучени продажни места за бела техника, компјутерска опрема и мобилни телефони, мебел и др. Аплицирањето за Иуте наменски кредит е директно во продавниците. Комплетната листа на наши партнери погледнете ја тука: https://iutecredit.mk/partners/

Потребна документација

 • Членска карта од Лекарска комора на Македонија на апликант (или на брачен другар или член од потесното семејство)
 • Лична карта на апликантот
Појаснување за пристап кон "порталот за лекари"
 1. ДОКТОРИ КОИ ПОСЕДУВААТ ЛИЦЕНЦА ЗА РАБОТА -
  Сите доктори кои поседуваат Лиценца за работа, односно веќе се впишани во Регистарот на доктори, НЕ ТРЕБА ДА СЕ РЕГИСТРИРААТ кога пристапуваат во Порталот за лекари (portal.lkm.org.mk), туку да се ЛОГИРААТ, при што за:
  • КОРИСНИЧКО ИМЕ ја внесувате Вашата меил адреса. Доколку сте заборавиле со која меил адреса сте веќе регистрирани во системот или истата повеќе не е функционална, Ве молиме во текот на работното време да се јавите на 02 3124066, локал 105, за да се направи корекција.
  • ЛОЗИНКА ги внесувате последните 6 (шест) цифри од Вашиот матичен број.

  Потоа кликате на "Логирај се" со што пристапувате кон Вашето досие и дококу има потреба може да побарате ажурирање на Вашите податоци.

 2. ДОКТОРИ КОИ ПОЛОЖИЛЕ СТРУЧЕН ИСПИТ, НО НЕ СЕ ЗАПИШАНИ ВО РЕГИСТАРОТ НА ДОКТОРИ НА РСМ
 3. Сите доктори кои положиле стручен испит, но не се запишани во Регистарот на доктори, односно немаат изготвена Лиценца за работа, потребно е:

  • Да СЕ РЕГИСТРИРААТ на Порталот за лекари.
  • Да пополнат Пријава за упис која треба да ја достават во архивата на Лекарската Комора. Пријавата може да ја преземете и испечатите од следиот линк http://www.lkm.org.mk/mk/zapis.asp?ID=285
акредитирани стручни активности

Седници на Извршен одбор
Акредитирани испитувачи во комисии за полагање стручен испит
Акредитирани здравствени установи за стручен испит
Vox Medici
 
Меѓународни конгреси, симпозиуми, работилници...
Спортски секции
Поволности за лекари
Нудиме – бараме
 
Лекарска комора на Република Северна Македонија
“Партизански одреди” број 3, 1000 Скопје, Република Северна Македонија
работно време:
понеделник - петок од 08 до 16 ч.
тел. 02/3239060
тел. 02/3225592
жиро сметка: 200000011464034
факс. 02/3124066

facebook.com/lkm.org.mk
developed by Медиум 3