пребарување
   
 
продажба и одржување на гуми (пневматици), автосервиси

МОТОЦЕНТАР – СКОПЈЕ

МОТОЦЕНТАР – СКОПЈЕ

Застапници на повеќе реномирани светски брендови на пневматици како што се: Мichelin,Continental, Bridgestone, Nokian, Firestone, Semperit, General Tyre, Gislaved, Sportiva, Dayton, К ormoran …               

Локација:

булевар Србија 10, Кисела Вода, на кружен тек кај Цементарница, Скопје,
Телефон за контакт: +389 (02) 2 774 144; +389 (02) 2 551 095;

Момин Поток (Качанички пат),
Телефон за контакт: +389 (02) 3 095 777;

Маџари (спроти Комуна),
Телефон за контакт: +389 (02) 2 550 619;

Нерези (спроти Реплек),
Телефон за контакт: +389 (02) 3 080 009;

Битола (на Краварски пат),
Телефон за контакт: +389 (047) 203 974;

Поволност: 25% попуст за плаќање во готово; 15% за плаќање на 3 рати без камата; 10% за плаќање на 6 рати без камата.     

Со секој купен пневматик следува бесплатна монтажа и балансирање на монтираните пневматици.

https://www.facebook.com/Motocentar.mk

http://www.motocentar.com.mk

info@motocentar.com.mk

За да ги користите поволностите за попустот, потребно е:

 • Да ја приложите членската карта на Лекарска комора на Македонија

За да ја користите поволноста за плаќање на рати, потребно е:

 • најпрво да пополните потврда, и да ја заверите во Вашата здравствена установа.
 • да пополните и потпишете две копии од изјавата
Појаснување за пристап кон "порталот за лекари"
 1. ДОКТОРИ КОИ ПОСЕДУВААТ ЛИЦЕНЦА ЗА РАБОТА -
  Сите доктори кои поседуваат Лиценца за работа, односно веќе се впишани во Регистарот на доктори, НЕ ТРЕБА ДА СЕ РЕГИСТРИРААТ кога пристапуваат во Порталот за лекари (portal.lkm.org.mk), туку да се ЛОГИРААТ, при што за:
  • КОРИСНИЧКО ИМЕ ја внесувате Вашата меил адреса. Доколку сте заборавиле со која меил адреса сте веќе регистрирани во системот или истата повеќе не е функционална, Ве молиме во текот на работното време да се јавите на 02 3124066, локал 105, за да се направи корекција.
  • ЛОЗИНКА ги внесувате последните 6 (шест) цифри од Вашиот матичен број.

  Потоа кликате на "Логирај се" со што пристапувате кон Вашето досие и дококу има потреба може да побарате ажурирање на Вашите податоци.

 2. ДОКТОРИ КОИ ПОЛОЖИЛЕ СТРУЧЕН ИСПИТ, НО НЕ СЕ ЗАПИШАНИ ВО РЕГИСТАРОТ НА ДОКТОРИ НА РСМ
 3. Сите доктори кои положиле стручен испит, но не се запишани во Регистарот на доктори, односно немаат изготвена Лиценца за работа, потребно е:

  • Да СЕ РЕГИСТРИРААТ на Порталот за лекари.
  • Да пополнат Пријава за упис која треба да ја достават во архивата на Лекарската Комора. Пријавата може да ја преземете и испечатите од следиот линк http://www.lkm.org.mk/mk/zapis.asp?ID=285
акредитирани стручни активности

Седници на Извршен одбор
Акредитирани испитувачи во комисии за полагање стручен испит
Акредитирани здравствени установи за стручен испит
Vox Medici
 
Меѓународни конгреси, симпозиуми, работилници...
Спортски секции
Поволности за лекари
Нудиме – бараме
 
Лекарска комора на Република Северна Македонија
“Партизански одреди” број 3, 1000 Скопје, Република Северна Македонија
работно време:
понеделник - петок од 08 до 16 ч.
тел. 02/3239060
тел. 02/3225592
жиро сметка: 200000011464034
факс. 02/3124066

facebook.com/lkm.org.mk
developed by Медиум 3